De beste kapper uit Den Haag voor hem en haar

Van harte welkom bij Christie's Haarmode in Den Haag! In onze kapsalon aan de Noordeinde 41 K werkt een team van professionele kappers om u te voorzien van het beste haaradvies en de mooiste kapsels. De mode is constant in verandering en binnen de haarmode is dat niet anders. De één wil graag een lang kapsel, de ander gaat juist voor kort en dat allemaal volgens de laatste trends. Of misschien wilt u juist graag een klassiek kapsel of die perfecte highlights. Voor een kapper vraagt dat veel creativiteit. Wij gaan deze uitdaging echter graag aan zodat u met uw gewenste kapsel in uw eigen stijl door het leven kunt.

Kapseltips 

Christie's Haarmode is een kapsalon voor zowel mannen als vrouwen. Wilt u vast wat inspiratie voor uw nieuwe coupe opdoen? Wij geven de vrouwen graag alvast wat ideeën voor kapsels die het beste bij uw gezichtsvorm passen! Voor de man hebben wij tips om een stoer effect te bereiken.

Haarstijlen voor de vrouwelijke gezichtsvorm

Ovaal
Heeft u een ovaalvormig gezicht? Gefeliciteerd! U heeft de vorm waarmee u bijna elke haarstijl kunt hebben. Uw gezicht is bij de kaken smaller dan bij de jukbeenderen. Bij voorkeur neemt u een kapsel met verschillende laagjes.

Rond
Een rond gezicht oogt wat voller en heeft een ronde kin. Neem een kapsel dat tot net over de oren valt zodat uw gezicht niet té rond wordt. Wilt u een pony? Wij raden een lange en schuine aan.

Vierkant
Vierkante gezichten hebben vaak sterke kaaklijnen waardoor kapsels ook wat vierkanter vallen. Probeer voor het mooiste effect eens een kort kapsel dat tot net onder uw kaaklijn valt.

Hartvormig
Mensen met een hartvormig gezicht hebben vaak een breder voorhoofd met een smalle en verfijnde kin. Meestal zijn ze de bezitter van een stel opvallende jukbeenderen. Het past bij deze vorm om uw haar niet te kort te laten knippen en eventueel voor een rommelige pony te gaan.

Haarstijlen voor mannen

Hoe bent u zichzelf maar toch stoer en trendy? Volgens ons is het dan belangrijk dat u uw haar mannelijk en stoer draagt. Dit wordt bereikt door het kapsel in verschillende lengtes te knippen. Hierdoor krijgt u meer volume en kunt u het indien gewenst wat meer punky stylen. 


Ook voor mannen is het heel normaal om het haar eens te kleuren! Bij donker haar kunt u wat lichter verfwerk toepassen zodat het lijkt alsof uw haar op een natuurlijke manier door de zon is opgelicht. 

Is uw haar toe aan een trendy knipbeurt? Maak dan snel een afspraak!

Contact opnemen