Voor de beste kappersbehandelingen komt u naar Den Haag

Een fijn zittend kapsel dat bij u past springt altijd meteen in het oog en draagt bij aan uw zelfvertrouwen. Het is dan ook belangrijk dat uw haar precies zit zoals u dat wilt! Hiervoor is een goed geknipte of gekleurde coupe een vereiste. Om hierin het best mogelijke resultaat te behalen is een ervaren, professionele kapper noodzakelijk. Het team van Christie's Haarmode bestaat uit bekwame kappers die graag uitgedaagd worden en u het kapsel geven dat echt bij u past. Ons professionele team beheerst allerlei knip- en kleurtechnieken voor dames én heren en laat zich regelmatig bijscholen door de beste kappers van Nederland! 

Iets te vieren

Komt er een bijzondere gelegenheid aan en wilt u iets speciaals met uw haar? Bij Christie's Haarmode bent u met zowel kort als lang haar aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel voor alle gelegenheden. Een trendy kuif, romantische vlecht, mooie krullen of liever een klassiek opgestoken kapsel: onze ervaren kappers kunnen het allemaal!

Lees meer over onze kapsalon

Kleuradvies

De wereld van haarkleuringen kent voor Christie's Haarmode geen grenzen. Ons team wordt regelmatig bijgeschoold en kent alle fijne kneepjes van het kleuren van haar. Wij bieden kappersbehandelingen voor onder andere kleurspoelingen, langdurige haarverf, de coupe soleil, highlights en lowlights. Dit doen wij uiteraard met alleen de beste kappersproducten. En ook voor de man gaan wij graag verder dan alleen een goede knipbeurt! Wilt u als man bijvoorbeeld van uw (eerste) grijze haren af? Bij ons in Den Haag vindt u de oplossing om uw jeugdigheid te bewaren!

Meer weten? Neem contact op