Het team van Christie's Haarmode in Den Haag

Het vaste team van Christie's Haarmode bestaat uit de ervaren en professionele kappers Kelly, Heart, Erik en Christa. Wij voorzien u graag van de juiste coupe die bij uw gezichtsvorm, stijl en wensen past en we zijn niet bang voor een uitdaging. Om u het best mogelijke resultaat op haargebied te leveren, traint ons team daarom regelmatig onder leiding van de topkappers uit het werkveld! Zo leren we nieuwe kniptechnieken, kleurtechnieken en de laatste trends voor zowel mannen als vrouwen. 

De beste kappers én producten

Ons team is gespecialiseerd in de kniptechniek en haarkleuringen van topnamen en -merken als Sassoon, Sebastian en Olaplex. Voor een trendy, modieus kapsel zit u bij onze kapsalon aan de Noordeinde 41 K in Den Haag dan ook zeker goed. Wij informeren u graag over de mogelijkheden die wij in huis hebben en vinden het leuk als u ons uitdaagt. Voor zowel kort als lang haar bieden wij vele opties. Kortom, voor een goed advies over uw coupe komt u naar Christie's Haarmode.

Proef de sfeer

Wilt u graag door een specifiek teamlid geadviseerd, geknipt of gekleurd worden? U kunt dit bij het maken van de afspraak aangeven. Het is voor ons erg belangrijk dat onze klanten zich in de kapsalon op hun gemak en thuis voelen. Wij ontvangen u dan ook graag met een kopje lekkere koffie of thee of zelfs een wijntje of sapje als u daar zin in heeft. U kunt als nieuwe klant ook altijd even bij ons binnenlopen om de sfeer te proeven en kennis met ons te maken.

Kom langs!